Menu Sluiten

Anneriken Wehrens – Paardenbaak

Anneriken Wehrens2

Anneriken Wehrens
www.paardenbaak.nl

Even voorstellen:
Een brede kennis van paarden met ruimte voor nieuwe ideeën vind ik heel belangrijk. Mijn bedrijf De Paardenbaak staat dan ook voor een algehele raadgever, met een open, brede blik. Naast rijden, kun je terecht voor coaching in loswerken, grondwerk en dubbele lange lijnen. Uitgangspunt hierbij is het ‘Freestyle systeem’ (Voest), dat helder is opgebouwd en de omgang met je paard leuk en divers maakt. Door verschillende trainingsonderdelen handig te combineren, kun je je samen met je paard optimaal ontwikkelen!

Als Freestyle instructrice heb ik een brede kennis die ik graag met iedereen deel om zo veel mogelijk mensen en paarden verder te helpen. Ik werk met duidelijke stappenplannen, waarin je ook meteen duidelijk je vooruitgang ziet en dat is wel zo motiverend!

Zelf ben ik van jongs af aan al bezig met paarden. Op mijn 18e kwam ik met mijn toenmalige pony uit in het Z-dressuur en M-springen. De rest van onze energie konden we kwijt in het crossen tijdens de samengestelde wedstrijden op M-niveau. Met een flinke dosis wedstrijdervaring én een brede opleiding als Freestyle instructrice, help ik zowel de wedstrijd- als de recreatieve ruiter met veel plezier!

Diploma’s:
Freestyle Basis Instructeur – niveau 1 

Volgt momenteel de opleiding:
Freestyle Rij-Instructeur -niveay 2

Aanbod diensten
rijden, loswerken, dubbele lange lijnen, trailerladen, paarden beleren

Specialisaties (specifieke problemen, bepaalde paardenrassen/technieken, methodes etc)
Freestyle, loswerken, dubbele lange lijnen, rijden, trailerladen, (jonge) paarden beleren

Werkregio:
Utrecht, Drenthe, Groningen


Neem contact op met Anneriken voor meer informatie!
Telefoonnummer: 0645237524