Menu Sluiten

Caroline Janssen-Hardam – Flevo Horse Support

Caroline Janssen-Hardam2

Caroline Janssen-Hardam – Flevo Horse Support
www.flevohorsesupport.nl 
Even voorstellen: 
Al van jongs af aan ben ik actief in de paardensport. Door verhuizing vanwege mijn huwelijk, heb ik mijn carrièreswitch gemaakt mij het ambachtelijke vak van zadelmaker c.q. zadeldeskundige eigen gemaakt.Door de gedegen MSFC-opleiding, waar ik werd opgeleid door de beste Master Saddlers van Engeland, mag ik mij gecertificeerd zadeldeskundige noemen.
Ik kan de pasvorm van een zadel beoordelen, reparaties aan zadels en ander leerwerk uitvoeren én zadels van nieuwe vulling voorzien. Daarnaast maak ik op vakkundige wijze maatwerk hoofdstellen en andere leren items.Ook heb ik de opleiding Sportmassage voor Paarden met goed gevolg doorlopen.
Aan de Universiteit van Edinburgh volgde ik een Cursus Voedingsleer voor Paarden.

Ik ben er echter van overtuigd dat we een rijpaard het grootste plezier doen met een passend zadel en heb om die reden het zadelpassen tot mijn hoofdactiviteit gemaakt. Binnen mijn bedrijf Flevo Horse Support ben ik hier full-time mee bezig.
Ik werk samen met diverse specialisten om een optimaal functioneren van uw paard te bewerkstelligen en reis regelmatig naar het buitenland om mij verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven in het vak.
Flevo Horse Support is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Zadeldeskundigen.

Diploma’s:
MSFC 1e jaar – Master Saddel Fitting Consultant
MSFC 2e jaar – zadelmaker
Sportmassage voor Paarden (Massage Hippique)
Equine Nutrition Course, University of Edinburgh

Specialisaties op zadelgebied:
Dealer van Thorowgood, Kent & Masters en Fairfax zadels; verkoop van gebruikte westernzadels, waarbij de pasvorm wordt bepaald dmv het passen van de kale boom

Aanbod diensten
Pasconsulten; verkoop Engelse zadels en toebehoren; verkoop gebruikte western merkzadels; reparaties en vullen; maatwerk

Werkregio:
Nederland

Woonplaats
Putten


Neem contact op met Caroline voor meer informatie!
Telefoonnummer: 0610224706