Menu Sluiten

Harma Stuut

Harma Stuut2

Harma Stuut
www.harmastuut.nl

Even voorstellen:
Loopt iets niet helemaal lekker en wil je hier graag verandering in? Ik ben gediplomeerd gedragstherapeut voor paarden en kan helpen te kijken wat de motivatie van een paard is voor bepaald gedrag, en de juiste therapiemethode erop afstemmen. Dit kan puur op het paard en zijn omgeving gericht zijn, maar vaak juist ook op de omgang met het paard.  De problemen kunnen groot of klein zijn en juist vervelend zijn voor de mens of voor het paard. Of het nu problemen zijn met trailerladen, kopschuwheid, singeldrang, agressie naar mensen of andere paarden, angst, verzet, onhandelbaarheid of stereotypieen. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Misschien is het niet eens zozeer een probleem, maar wil je een paard toch graag ander gedrag aanleren.  Het maakt eigenlijk niet uit wat het is, ik kan kijken waar het (probleem)gedrag vandaan komt en wat we eraan kunnen doen.

Verder geef ik begeleiding en instructie in rijden en mennen. Wil je jezelf ontwikkelen in de omgang met je paard, je paard beter begrijpen en beter te laten lopen? Ook hierin is het mogelijk om les te krijgen. Dit kan zowel bestaan uit grondwerk, werk aan de hand, longeren, rijden en aangespannen werk. Daarbij komt mijn uitgebreide kennis van natuurlijk gedrag van het paard, leerprincipes en de Academische Rijkunst van pas.

Daarnaast ben ik gediplomeerd MSFC’ er met aanvullende certificaten voor zadelmaken. Ik kan je zadel controleren en diverse reparaties aan zadel/hoofdstel/tuig e.d. uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan singelstoten vervangen, stiksels repareren, enz. Maar ook kan ik zadels compleet opnieuw opvullen met wol. Tevens kan ik een nieuw zadel aanmeten.

Kijk voor meer informatie op mijn website.

Diploma’s:
Gedragstherapeut voor paarden (Tinley)
Master Saddle Fitting Consultant

Aanbod:
Gedragstherapie, rij- en meninstructie, zadelmakerij

Woonplaats:
Doesburg (Gelderland)

Werkzaam in de regio’s: 
Nederland


Neem contact op met Harma voor meer informatie!
Telefoonnummer: 06-27198273