Menu Sluiten

Hetty Koenraads – Horse & Wisdom

Hetty Koenraads

Hetty Koenraads – Horse & Wisdom
www.horseandwisdom.nl

Even voorstellen:
Horse & Wisdom wordt vertegenwoordigd door Hetty Koenraads in samenwerking met diverse paarden en andere professionele mensen.

Geboren met een grote liefde voor natuur en dieren ben ik van kind af aan met diverse huisdieren opgegroeid. Pas op latere leeftijd heb ik de eerste paarden leren kennen (1991).
Na jarenlang rijden in maneges en training op het gebied van dressuur en springen heb ik de liefde voor het buiten rijden ontwikkeld.
Sinds 1996 heb ik de beschikking over een verzorgpaard Cira genaamd – een draver-merrie.
Met haar heb ik een intense band opgebouwd en waarbij op een persoonlijke manier vorm is gegeven aan bewegen in vrijheid.

Ik heb me verdiept en geschoold in gedrag van paarden, grondwerk, communicatie met paarden, enz. en streef naar een natuurlijke omgang met het paard vanuit diep respect, zonder dwang en aansluitend bij diens natuurlijke eigenschappen. Ik ben diep geraakt door wat paarden voor ons, mensen, kunnen betekenen. Deze passie en de boodschap van de paarden wil ik uitdragen naar anderen.

Vanuit de wetenschap dat paarden veel voor mensen kunnen betekenen ben ik gedreven om mijn professionele achtergrond te gaan combineren met deze paardenervaring ten behoeve van de hulpverlening.

Na een opleiding ‘Hulpverlening met paarden’ (HBO) ben ik in staat als Equine Assisted Therapeut (hulpverlener) samen met het paard mensen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Zo is Horse & Wisdom ontstaan.

Ik heb regelmatig intervisie met collega paardencoaches, om mijn deskundigheid op peil te houden.

Diploma’s:
HBO Maatschappelijk Werk
HBO Hulpverlening met paarden

Aanbod diensten
Spiegelen met paarden voor volwassenen en orthopedagogisch werken met paarden voor kinderen

Specialisaties:
Therapie met paarden voor mensen met autisme en eetstoornissen

Werkregio:
Limburg

Woonplaats:
Selfkant – Schalbruch (DE)

*Geen Kvk-inschrijving in Nederland ivm Duitse vestiging bedrijf.


Neem contact op met Hetty voor informatie!
Telefoonnummer: 06-44312365