Menu Sluiten

Katja Rolvink – Katja Rolvink Fotografie

katja Rolvink2

Katja Rolvink – Katja Rolvink Fotografie
www.katjarolvink.nl 

Even voorstellen:
Mijn naam is Katja/Khardiatou Rolvink, geboren in Nederland, getrouwd, moeder en met veel enthousiasme al 10 jaar fulltime fotografe bij mijn eigen onderneming Katja Rolvink Fotografie.

Er is veel te veel wat ik mooi vind! Onder andere reizen, culturen, religie, mensen, dieren, talen enfotografie. Het fotograferen van mensen en dieren en van mens & dier samen.

Baby’s, kinderen, verloofden, bruid, (cultureel)huwelijk & event, vriendinnen, zussen, moeder met kind en gezin. Exclusieve portretten, met veel zorg en tijd vervaardigd.

Al jaren fotografeer ik heel veel paarden. Buiten en nu ook in de studio. De charme van dit dier hebben mij al door vele zandvlakten bewogen om paarden te fotograferen voor hun eigenaren, voor bedrijven, events en tijdschriften. Zo organiseer ik reportages op stallen, op de heide, aan het strand of andere mooie locaties en kom ik met mijn paarden studio bij u thuis en op stal. 

Aanbod diensten
Paarden reportages in portret, vrijheid & bereden. Paarden studio. Samen Shoots.
Dit jaar 10 jarig bestaan! PAARDEN STUDIO! Paarden reportages in portret, vrijheid & bereden. Paarden studio. Samen Shoots.

Werkregio:
Nederland en België

Woonplaats
Nijmegen


Neem contact op met Katja voor meer informatie!
Telefoonnummer: 0684487630