Menu Sluiten

Liesbeth Jorna – Sport & Horsemanship United

Liesbeth Jorna – Sport & Horsemanship United
www.sporthorsemanshipunited.nl

Even voorstellen: Ik ben Liesbeth Jorna van Sport & Horsemanship United. Als instructeur en trainer richt ik mij op de complete combinatie van ruiter en paard: fysiek, mentaal en emotioneel – gezond, blij en fit.

In de loop der jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan in natural horsemanship, klassieke dressuur, diverse sportdisciplines, coaching, biomechanica, gedragsleer en sportfysiologie van het paard. Door middel van lessen, clinics, trainingsweken en een intensief trainingsjaar draag ik deze kennis over en leer ik ruiters hun paard te trainen op een manier die leidt tot een blij en gezond bewegend paard.
Mijn studenten zijn ruiters van recreatief tot en met het hoogste niveau en van allerlei verschillende disciplines. Ruiters die willen leren hoe je je paard op een logische, vriendelijke en gezonde manier kan opleiden en trainen, of die op zoek zijn naar een oplossing voor rijkunstige of gedragsproblemen.

“Lets find out what YOU can do to become the Trainer Your Horse Loves!”

Wat ik het liefste doe? Jou en je paard laten ontdekken dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt! Jullie helpen om in harmonie en met bewegingsvrijheid samen te werken met plezier én resultaat. Jou leren WAT je kunt doen, WAAROM en HOE om de relatie en samenwerking met je paard te versterken en je paard atletisch te ontwikkelen. En vervolgens hoe je op die basis kunt voortbouwen voor specifieke takken van recreatie en wedstrijdsport op een paardvriendelijke en gezonde manier. Zuiver, eerlijk, logisch, spelenderwijs en paardvriendelijk.

“If we want to create that special connection and dance with our horse that fills us both with happiness we need 3 keys: The key to the HEART of our horse to find a deep connection and harmony … the key to his MIND so we can help him develop self confidence and we can understand each other … and the key to his BODY to help him develop into a healthy athlete.”

Diploma’s:
Licensed Dressage Naturally Instructor (Karen Rohlf)
Parelli Level 3 (before 2008) ORUN trainer-instructeur dressuur**** en allround**
KNHS jury t/m ZZlicht (t/m 2016)
“Learnoholic” by nature! Ik school mij voortdurend bij door cursussen en clinics op het gebied van o.a. klassieke dressuur, horsemanship, biomechanica van het paard, gedragsleer, trainingsfysiologie en ruiterfitness en coaching.

Specialiteiten:
Dressage Naturally, natural horsemanship, gezonde biomechanica, basis springen, trainerschap

Diensten:
Progressief Trainingsjaar
5 Day Intensives
Privélessen Online cursussen
Videocoaching
Meerdaagse clinics in binnen- en buitenland
Training Onverstoorbaar Paard
Introductiecursus Natural Horsemanship

Werkregio:
Oosterstreek, Nederland, EU