Menu Sluiten

Liora Halma

Liora Halma2

Liora Halma
www.liorahalma.nl
 

Even voorstellen
Als gediplomeerd instructeur begeleid ik paardeneigenaren in het trainen met hun paard of pony in verschillende trainingsvormen: Rijden (dressuur en springen) maar ook loswerken, grondwerk en dubbele lange lijnen. Tijdens de lessen/trainingen richt ik mij altijd eerst op de basis voordat we verder trainen naar een hoger level, ik geloof erin dat er alleen op een fijne manier naar een hoger level gewerkt kan worden als er een stabiele basis is. Onder een stabiele basis versta ik een samenwerking tussen paard en ruiter die bestaat uit o.a. vertrouwen, respect en een duidelijke communicatie en leiderschapsverhouding.
Tijdens de lessen hebben we het veel over hoe we een oefening uitvoeren en waarom we dat op die manier doen. Dit maakt het plaatje voor de ruiter/trainer compleet waardoor de ruiter/trainer de hulpen goed kan overbrengen op het paard.

Naast losse lessen en trainingstrajecten biedt ik ook begeleiding bij trailerlaadproblemen, train ik paarden voor eigenaren en geef ik workshops en demonstraties op maat.

In de kindertijd leren de meeste mensen paardrijden, hoe mooi zou het zijn als we in deze tijd een stabiele basis kunnen creëren. Een basis waarin naast het rijden en alle andere trainingsvormen ook de verzorging en kennis over het paard bekend is. Maar misschien het belangrijkste, dat kinderen leren dat je paardrijden samen doet, samen met je pony. Deze basis biedt ik aan kinderen in samenwerking met mijn eigen pony’s.

Mijn werkgebied ligt in Midden-Nederland en de kinderlessen worden gegeven in De Bilt.

 

Diploma’s
Freestyle Basis Instructeur
Freestyle Rij Instructeur
Orun Niveau 3 — Freestyle
Specialisatie Trailerladen

Aanbod diensten
Dressuur- en Springles
Grondwerklessen (Loswerken, Grondwerk en Dubbele Lange Lijnen)
Kinderlessen
Trailerlaadtrajecten
Trainingstrajecten

Werkregio
Midden-Nederland

Woonplaats
De Bilt


Neem contact op met Liora voor meer informatie!
Tel: 06-220 595 85