Menu Sluiten

Monique Bokslag – 5 StarsCoaching

Monique Bokslag2Monique Bokslag – 5 Starscoaching
www.5starscoaching.nl

Even voorstellen:
Ik heb 5 Starscoaching opgezet, omdat ik de afgelopen jaren veel gewerkt heb aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en heb daardoor een andere blik gekregen op het leven. Daarbij ben ik geconfronteerd met mezelf en de daarbij behorende gaven en kwaliteiten. Met dit traject te doorlopen heb ik veel kennis en ervaringen op gedaan, die ik graag met zoveel mogelijk andere mensen wilt delen. Ik werk graag aan de ontwikkeling van mensen, waardoor ik mezelf ook steeds weer verder ontwikkel. Door het samenwerken met mensen en paarden is de voor mij perfectie combinatie gemaakt.

Vanaf zeer jonge leeftijd ben ik hobbymatig en professioneel met paarden bezig. Groot deel van mijn werkzame leven is in commerciële en management functies in hele diverse branches geweest. Branches zoals de makelaardij & verzekeringen, bankwezen, horeca en paardensport.
Ik heb gedurende deze jaren veel extra opleidingen gevolgd zoals verkooptrainingen (HMI), (stress)management (HMI), instructeurs opleiding (Orun), dierencommunicatie & healing (Helen DaVita, Arthur Findlay College) en opleiding tot ondernemend paardencoach (EOCP) om me te blijven
verdiepen en ontwikkelen.

Heb jij de regie over je eigen leven? Leef je het leven waar je altijd van droomt?
Ben jij wie je wilt zijn of ben jij degene die andere willen dat je bent?
Zit je met onverwerkte pijn of verdriet?
Wil je in je eigen kracht komen te staan?
Blijf je hangen in je eigen overtuigingen en belemmeringen, heb je een muur voor jezelf opgetrokken of laat je je nog leiden door anderen of door je opvoeding?
Dat kan anders! Neem de regie over je eigen leven!
Lijd je eigen leven. Je kan het leven van een ander niet lijden!
Leer je kwaliteiten kennen door de samenwerking met 5 Starscoaching en haar paarden en honden aan te gaan. Wij kunnen je laten zien wie je bent en wat je kan.
Durf jij jezelf de spiegel voor te houden en te werken vanuit je innerlijke kracht?
Wil je meer contact met jezelf of anderen (en jouw dieren)?
Vanuit passie en met plezier voor mens en dier is de samenwerking met 5 Starscoaching een zeer effectieve manier om je bewust te worden van jouw kwaliteiten en die van de dieren om je heen. Met het totale programma kun je je bewust worden van waar jouw kwaliteiten liggen, hoe ze te benutten en keuzes te maken om de regie te behouden over jouw leven.
Het ontdekken van het wie ben ik, hoe ben ik of wat ben ik met behulp van paarden is een van de meest zuivere en pure vorm van spiegelen. Een paardencoach sessie brengt je jouw kunnen en kennen, van een vooraf gekozen onderwerp, aan het licht. Het laat je zien waar je krachten zitten en wat je eventuele valkuilen zijn.
Dierencommunicatie kan je band met jouw dier versterken en het helpt jou in de omgang met jouw dier.
Met healing kunnen we juist weer jouw dier helpen.
Tijdens de rijlessen cq instructie in de omgang met jouw paard kunnen we deze nieuwe ervaringen in de praktijk brengen.

Diploma’s
Opleiding tot ondernemend paardencoach (EOCP)

Aanbod diensten
Paardencoaching, dierencommunicatie& healing, geven van rijlessen en workshops

Werkregio:
Max. 100 kilometer van Eemnes

Woonplaats:
Eemnes

Email
info@5starscoaching.nl

Telefoonnummer
0611603353

KvK-nummer
59736372