Menu Sluiten

Paula Collewijn – Art of Horses

Paula Collewijn – Art of Horses
www.Paula-collewijn.nl
Even voorstellen:
De titel waarmee ik mijn werk omschrijf is: ~ Souls of Art ~, Art, met andere woorden Dieren zijn Kunst voor mij. Ik werk met een grote bezieling. Ogen zijn voor mij de spiegels van de ziel en daarom leg ik daarin een intense expressie.

De schilderijen die ik maak zijn in realistische stijl of expressief realistische stijl mogelijk:

Realistische schilderijen:

De realistische schilderijen in opdracht maak ik in een 17e eeuwse schildertechniek. Deze techniek geeft een authentieke uitstraling aan het werk, een schilderij met geschiedenis. Ontstaan uit het opbouwen van diverse lagen, ten einde een levensecht portret op doek te zetten. Een realistisch beeld, met spieren zo geschilderd dat je ze aan zou kunnen raken.

Expressief realistische schilderijen:

Ook is het mogelijk om een schilderij te laten maken in expressieve stijl met warme bruintinten in diverse nuances. Mijn vrije expressie werk komt tot stand door een structuur op het doek waardoor het dier “leeft”. Dit “leven” van het werk komt tot stand vanuit het gevoel waaruit een beeld is gecreĆ«erd. Voor mij staat het dier centraal en de “spirit” van het dier maakt het doek compleet, een mengeling van de ziel van het dier en mijn emoties die ik daarbij voel.

Tekeningen:

Het is ook mogelijk om een tekening te laten maken in grafiet (potlood) of houtskool. Deze is zwart wit, en kan heel mooi contrasten naar voren brengen.

Sculpturen:

Naast het tekenen en schilderen houd ik mij ook bezig met beeldhouwen. Denk hierbij aan vrije expressie, maar ook werk in opdracht, bijvoorbeeld prijzen (trofee), geschenk jubileum e.d.

Aanbod:
Schilderijen Tekeningen & Sculpturen van Paarden Honden en Katten.

Woonplaats:
Hulshorst

Werkzaam in de regio’s:
Wereldwijd

Enkele van mijn werken:


Neem contact op met Paula!
Telefoonnummer: 06-20066687